Behgjet Pacolli

AKR është parti e ndryshimit

AKR është parti e ndryshimit. Ndryshimi e ka emrin rini. ARK ka qenë që në themelim partia e rinisë. Shumica dërmuese e votuesve të saj kanë qenë gjithmonë të rinj. Të rinjtë janë entuziastë për ndryshimin në datën 8 qershor.

Çfarë duhet ndryshuar sot? Gjithçka: cilësia e qeverisjes, mentaliteti, punësimi. AKR ofron punë për të gjithë ata që kanë nevojë në veçanti për rininë, shkolla më të mira, Universitete serioze dhe jo komerciale, qendra trajnimi profesional, kurse për ndërmarrësi.

Këto ishin disa prej mesazheve me të cilat përshëndeta Konventën rinore e cila më entuziazmoi shumë me organizimin e saj. Çdo ditë në AKR aderojnë dhjetra të rinj. Koha e AKR në krye të qeverisë po vjen!


Intervista e fundit

Rrjetet sociale

Copyright © 2017 Behgjet Pacolli | Administrator: Naim Murseli