Behgjet Pacolli

Sociale

I mbrojtur me vlerat më të mira të popullit të tij, Behgjet Pacolli është karakterizuar gjatë gjithë aktivitetit të tij njerëzor nga një shpirt human i jashtëzakonshëm, që i është vlerësuar botërisht. Nga ngritja e spitaleve, jetimoreve, universiteteve, në lirimin e pengjeve, zoti Pacolli ka institucionalizuar mëshirën, solidaritetin dhe përkushtimin ndaj të varfërve në shkallën më të lartë, në vendin e tij dhe në gjithë botën.

Fondacioni Behgjet Pacolli

Fondacioni Behgjet Pacolli vepron tash 10 vjet më parë, me selin qëndrore ne Prishtinë / Kosovë dhe në Zvicër.

Intervista e fundit

Rrjetet sociale

Copyright © 2017 Behgjet Pacolli | Administrator: Naim Murseli