Behgjet Pacolli

Pacolli ngushëllon familjen Stavileci

Sapo më njoftuan që është ndarë nga jeta Profesor Esat Stavileci, një mendje e ndritur e shkencës administrative shqiptare, autor i shumë teksteve të së drejtës, edukator i shumë brezave të juristëve dhe politologëve, por mbi të gjitha një mik imi.

Të qoftë i lehtë dheu miku im! Familjes Stavileci ngushëllimet e mia më të sinqerta!


Intervista e fundit

Rrjetet sociale

Copyright © 2017 Behgjet Pacolli | Administrator: Naim Murseli