Behgjet Pacolli

Pacolli ngushëllon familjen Krasniqi

Sot Kosova dhe populli shqiptar mbeti pa një njeri të madh.

E nderuara familje Krasniqi, pranoni ngushëllimet e mia më të sinqerta me rastin e ndërrimit jetë të më të dashurit tuaj. Kurse mikun tim, Akademikun dhe shkrimtarin e njohur Mark Krasniqi Zoti e shpërbleftë, do të na mungojë shumë. I lehtë, i qoftë dheu i Kosovës.


Intervista e fundit

Rrjetet sociale

Copyright © 2017 Behgjet Pacolli | Administrator: Naim Murseli