Behgjet Pacolli

Ndërmarrësi

Në aktivitetet e tij ndërmarrës në gjithë botën, nga Perëndimi në Lindje, në Kosovë dhe jashtë saj, Behgjet Pacolli është shquar për krijimtari të lartë, qasje globale, risi teknologjike, duke shfrytëzuar mbi të gjitha aftësitë e bashkëqytetarëve të tij. Ai mbahet mend se ka ofruar për herë të parë në vendet ku ka punuar përdorimin e informatikës në prodhimin e tekstileve, përdorimin e 3D në projektet arkitekturore, etj. Ndërtimi ka qenë aktiviteti i tij kryesor dhe për të cilin njihet botërisht, duke lartësuar emrin e kosovarit në botë.

MABETEX

Grupi Mabetex, i themeluar në vitin 1990, është kompani nëne e kompanive të Mabetex dhe të tjera të themeluar dhe në pronësi nga Behgjet Pacolli.

SIGURIA

Kompania e sigurimeve Siguria punen e saj me ofrimin e sherbimeve të veta e filloj me 5 qershor 2000 dhe momentalisht ka 12 filiala në te gjitha qytetet e Kosovës.

SWISS DIAMOND HOTEL

BANKA EKONOMIKE

SINE TEMPORE

FABRIKA E TUBAVE “IMK”

TRAVEL DIAMOND

BS MEDICAL

Intervista e fundit

Rrjetet sociale

Copyright © 2017 Behgjet Pacolli | Administrator: Naim Murseli