Behgjet Pacolli

AKR kundër zgjedhjeve në qershor

Jemi plotësisht të zhgjënjyer për faktin që zgjedhjet po planifikohen të mbahen në një kohë kaq të shpejte, pa reforma zgjedhore dhe pa pregatitjet më elementare nga KQZ.

Këto zgjedhje shkojnë në favor për partitë e mëdha, dhe hapin rrugë për manipulim të zgjedhjeve dhe deformim të vullnetit të qytetarëve. Megjithatë në çfarë do rrethane, AKR është e gatshme, dhe me plot besim për fitore.

Në zgjedhjet lokale bëmë diferencën në Gjakovë dhe Mitrovicë. Reformat ekonomike atje veç kanë filluar dhe kjo frymë është motivi i AKR-së për të bërë ndryshime në tërë Kosovën.


Intervista e fundit

Rrjetet sociale

Copyright © 2017 Behgjet Pacolli | Administrator: Naim Murseli