Behgjet Pacolli

​Pacolli: Qeveria duhet të bëjë më shumë për rininë e Kosovës

Gjysma e popullsisë së botës është nën 25 vjeç, dhe janë pikërisht të rinjtë që vuajnë më së shumti nga padrejtësitë në botë.

Shumë nga të rinjtë tanë për fat të keq sot jetojnë në varfëri, me pamundësi për të realizuar potencialin e tyre. Të rinjtë tanë janë një burim i ideve për risi. Ata janë mendimtarët e sotme, zgjidhës problemesh dhe katalizatorët për paqe.

Ne prandaj duhet të punojmë edhe më shumë për të rinjtë tanë të shëndosh, dhe më të mirë në botë.
Rinia duhet të inkuadrohet më shumë në jetën e përditshme. Qeveria duhet të hapë rrugë për të rintjë, të krijohen kushte më të mira, dhe të ulet papunësia e tyre.

Gëzuar Dita Ndërkombëtare e juaj, e dashura Rini!


Intervista e fundit

Rrjetet sociale

Copyright © 2017 Behgjet Pacolli | Administrator: Naim Murseli